середу, 25 серпня 2010 р.

Плетений світ Ніколь

Nicole Gastonguay - молода, проте доволі відома, майстриня плетіння гачком з Нью-Йорку. Сама про себе пише, що "для оплати реальних рахунків і годування реальної собаки вона працює дизайнером у великому видавництві".
Роботи її кумедні, несподіванні та надзвичайно позитивні. Вони просто народжуються у процесі творення без будь-яких готових викройок чи попередніх ескізів.

пʼятницю, 13 серпня 2010 р.

В'язані мишенятка

Блог дівчини зі Швеції на ім'я Марія, яка в'яже симпатичних мишенят.

четвер, 12 серпня 2010 р.

Чорно-білі подушки

Покроковий майстер-класс у фотографіях з виготовлення лаконічних стильних подушок.

понеділок, 9 серпня 2010 р.

Арт-книжка для скрапбукера

Ірина Лакото - знана скрапова майстриня, поділилася ідеєю зберігання зразків пофарбованого паперу та різноманітних прикрас у вигляді арт-книжки. Сама Ірина каже, що надихнула її робота Traci Bautista.

пʼятницю, 6 серпня 2010 р.

Сумки власними руками

В результаті пошуку ідей для виготовлення простої літньої торбинки в якості основи для вишивки знайшла багато цікавих робіт, як просто фото, так і з викройками та майстер-класами з виготовлення.

середу, 4 серпня 2010 р.

Відкрила для себе два українських сайти присвячених рукотворчості. Ділюся посиланнями:

Made in Ukraine - сайт про рукотворне мистецтво
"Наш сайт створено для людей, які цінують речі, зроблені руками. На його сторінках ви завжди зможете знайти останні новини зі світу українського хендмейду, ознайомитися з творчістю наших майстрів, а також побачити доступні майстер-класи. Деякі записи доповнені аудіофайлами, завдяки яким ви можете почути цінні поради та цікаві історії від майстрів".

Vyshyvanka - спілкування за вишивкою
"Форум є місцем вільного спілкування на теми, що стосуються українського декоративного мистецтва, а також ручних робіт взагалі".