пʼятницю, 6 серпня 2010 р.

Сумки власними руками

В результаті пошуку ідей для виготовлення простої літньої торбинки в якості основи для вишивки знайшла багато цікавих робіт, як просто фото, так і з викройками та майстер-класами з виготовлення.
На жаль, з Одрі - лише фото.

З найпростіших у виконанні - два майстер-класи від Юлії Часовских
На сайті Наш стильний будинок, який на жаль (виглядає на те) давно вже не оновлювався, проте містить чимало цікавих ідей, знайшла покроковий майстер-клас з виготовлення дивної сумочки (косметички?) у формі горнятка. Для чого призначений цей предмет, зрозуміла не до кінця, але оскільки виглядає цікаво та виконано бездоганно - викладаю сюди. Раптом комусь знадобиться.
Цікаві сумочки робить delfinaki. У журналі лише фото, можливо, якщо попросити особисто, господиня поділиться досвідом та викройками.
Ось тут дівчата виклали сторінки з буклету із кумедними та надзвичайно симпатичними плетеними гачком сумочками-тваринками для малечі, а також результати спільної роботи над ними.
На порталі SELENA: кулинария, рукоделие и декор - низка майстер-класів з виготовлення сумок на будь-який смак, з викройками, фотографіями та порадами.

Ще одне невичерпне) джерело ідей з виготовлення сумок - портал Trozo.ru. Під міткою "сумки" можна знайти декілька відео-класів з виготовлення та декорування найрізноманітніших торбинок.

2 коментарів:

po-lvivsku сказав...

Дуже дякую за цікаві посилання!!!! :))) Гарненькі сумочки!

Марина сказав...

Взаємно дякую)) Приємно познайомитись))

Дописати коментар