середу, 22 вересня 2010 р.

Українські Інтернет-магазини товарів для рукоділля

На  Персональному сайті МаМаші, відомому порталі для рукодільниць, зроблено аналіз Інтернет-магазинів, які торгують товарами для творчості. За коментарями та враженнями щодо кожної крамнички рекомендую звертатись туди, роботу форумлянки провели чималу, і тема постійно оновлюється згідно із позитивними чи негативними відгуками. Отож, перш ніж користуватись вперше послугами якогось з магазинів, не зле поглянути на його репутацію у мережі.

Українські Інтернет-магазини товарів для рукоділля:

Alisena – набори для вишивки, бісер, карти кольорів та каталоги, схеми сорочок та рушників, тканини, листівки, декоративний картон, фурнітура, шкатулки, п’яльця, рамки, станки, сувеніри, декоративні ґудзики та прикраси, матеріали для в’язання та декупажу, література та набори для дитячої творчості.
Доставка курєром або самовивіз (для Києва), Укрпоштою (при передоплаті), транспортною компанією «Автолюкс»; доставка в інші країни за домовленістю.
Оплата готівкою (для Києва), на карту Приватбанку,  через розрахунковий рахунок, для Росії можлива оплата в рублях на карту Росії, для інших країн – міжнародний банківський перказ через системи CONTACT, Western Union, Софт.
Система знижок.

Cyber Стежок – набори для вишивки хрестиком, тканина з нанесеним малюнком, нитки для вишивки, тканина для вишивки, рушникове полотно, готові рушники, скатертини та серветки, тканина для вишиванок, маркери та олівці для розмітки, голки, п’яльця, станки, лупи, товари для вишивки бісером та бісероплетіння, образи для вишивки бісером, товари для валяння, фетр, голки для фальцювання, полімерна глина та інші товари для ліпки, магніти, фарби для розпису на кераміці, склі, тканині, готові вироби ручної роботи, вишиті картини та образи, журнали, схеми, каталоги.
Мінімальна сума замовлення – 50,00 грн.
Доставка курєром та само вивіз (для Маріуполя), Укрпоштою, транспортними фірмами "Нічний експрес", "Нова Пошта" , "Автолюкс"  або "Євро Експрес".
Оплата готівкою (для Маріуполя), предоплата або післяоплата при отриманні поштою.

Hobbyshopтовари для вишивки,  декупажу, декорування, малювання, розпису по склу, фарфору та кераміці, батику, скрапбукінгу, виготовлення листівок, фелтінгу, біжутерії, ліпки з полімерної глини, виготовлення свічок, миловаріння.
Мінімальна сума замовлення – 50,00 грн.
Доставка курєром по Києву, Укрпоштою, транспортними компаніями "Автолюкс", "Нічний експрес".
Оплата готівкою (для Києва), післяоплата при отриманні поштою, банківський переказ, платіжна система WebMoney.
Система знижок.

Home Art – товари для вишивки (набори, заготовки для листівок), вітражу деку пажу. малювання, виробів з бісеру, скрапбукінгу (папір, інструменти, набори, декор, фігурні дироколи).
Оплата готівкою, банківським переказом.

JennyArt -  товари для скрапбукінгу (папір, альбоми, набори, інструменти, книги, штампи та декор), декупажу (серветки, лаки), декорування (коробки для подарунків, годинники, рамки), фелтінгу, фурнітура для біжутерії, пластика, дизайнерські сумки, послуги з порізки картону, паперу, написів.
Доставка курєром та самовивіз (для Харкова), Укрпоштою, доставка курєром через Курєрську службу Укрпошти, транспортною компанією «Автолюкс», а також міжнародна доставка.
Оплата готівкою (для Харкова), на карту Укрсоцбанку чи Приватбанку, за допомогою систем  Webmoney, Western Union, «Міжнародні Грошові Перекази ЛІДЕР», Юністрім, Близько, Мігом.
Система знижок та бонусів.

Madam Scrap – товари для скрапбукінгу (папір, витинанки, оверлей,   натирки, стрічки, брадси, декоративні скрепки, наклейки, об`ємні наклейки, штампи, набори для створення об'ємних картинок).
Доставка Укрпоштою, транспортними компаніями «Автолюкс», «Нова Пошта», «Гюнсел», «Ін-тайм».
Оплата готівкою (для Чірнівців), передоплатою на рахунок Приватбанку, післяоплатою при отриманні поштою.

Nitka.kiev.ua – нитки та аксесуари для в’язання та валяння.
Доставка курєром (для Києва та обл.), Укрпоштою, транспортними компаніями Авто люкс, Ін-Тайм, Нічний Експрес, Євро Експрес, Гюнсел, Нова пошта, Ваш час, Міст Експрес та ін.
Оплата готівкою (для Києва та обл..), банківським переказом, поштовим переказом.
Система знижок.

Scrapbooking – товари для скрапбукінгу (альбоми та заготовки, папір, набори, брадси, декоративні прикраси, ґудзики, квіти, інструменти, ембосінг, стрічки, фетр, наліпки, фігурні дироколи, штампи), квілінгу, серветки, фарби, кракелюри, форми для мила.
Мінімальна сума замовлення – 50.00 грн.
Доставка Укрпоштою, транспортними та поштовими компаніями «Автолюкс», «Грюнсел», «Ін-тайм», «Євро Експрес», «Нова пошта», EMS Україна.
Оплата за допомогою банківського переказу, системи  WebMoney, грошового переказу Лідер, післяоплата при отриманні поштою.
Система знижок.

Stitch – набори, схеми, нитки, тканини та аксесуари для вишивки хрестиком, вироби з місцями для вишивки, товари для вишивки стрічками, в’язання, бісероплетіння, скрапбукінгу (дироколи та висічки, папір, декор, штампи, набори), печворку, декупажу (серветки, клей), шиття, дорожні набори, орігамі, для створення іграшок, миловаріння, готові вироби.
Мінімальна сума замовлення – 30,00 грн.
Доставка курєром та метро (для Харкова), Укрпоштою, транспортною компанією «Автолюкс».
Оплата готівкою (для Харкова), післяоплата при отриманні поштою (для України), поштові та банківські перекази.
Система знижок.

www.pryaja.com.ua – нитки для в’язання та вишивки, гачки та спиці, товари для вишивки хрестиком, бісером, схеми, тканина для вишивки, аксесуари.
Доставка Укрпоштою, транспортними компаніями Авто люкс, Ін-Тайм, Гюнсел.
Оплата банківським переказом, післяоплата при отриманні поштою.
Система знижок.

АВ Стиль - тасьма, стрічки, гудзики, блискавки, мереживо; друк на стрічках.
За інформацією про оплату та доставку слід звертатись у розділ "Контакти" на сайті.

Ариадна – аксесуари для шиття та крою, текстильна та нетекстильна фурнітура, фурнітура для сумок, для білизни, клейові та технічні тканини та аксесуари, декор одягу та машинна вишивка, набори для вишивки, стрічки, карти кольорів, органайзери для ниток та стрічок, голки, ножиці, п’яльця, станки, рамки, тканина, лупи, маркери, сувеніри для вишивки, шкатулки, дорожні набори, гачки для килимів, товари для в’язання, фелтінгу, ліпки, деку пажу, виготовлення квітів, біжутерії та іграшок, для малювання, друкована продукція.
Доставка курєром по Києву, Укрпоштою
Оплата готівкою (для Києва), післяоплата при отриманні поштою.
Система знижок.

Вишиванка – набори для вишивки хрестиком, бісером та у змішаній техніці, скатертини, серветки,  рушники, схеми рушників.
За інформацією про оплату та доставку слід звертатись за телефоном, що вказаний на сайті.

Все для рукоделия – набори для вишивки хрестиком, бісером, стрічками, для виготовлення образів з бісеру, схеми для вишивки, аксесуари, бісер, нитки для вишивки.
Доставка курєром (по Харкову), Укрпоштою, транспортними компаніями «Автолюкс», «Ін-тайм», «Євро Експрес», «Нова пошта», PONY EXPRESS.
Оплата через банківський переказ, через поштовий переказ, післяоплата при отриманні поштою, за допомогою системи WebMoney, Яндекс.Деньги, карток VISA/Mastercard, Western Union.
Співпраця з гуртовими покупцями.

Домовенок – нитки для ручного та машинного в’язання, товари для фелтінгу, пристрої для в’язання, спиці, гачки, аксесуари, журнали, навчальні диски.
Доставка кур’єром (для Києва), до станції метро, Укрпоштою, транспортними компаніями Авто люкс, Ін-Тайм.
Оплата готівкою (для Києва), банківські перекази , поштові електронні перекази, платіжні системи.

Елена - нитки, спиці, гачки, аксесуары для вязання, журнали з в’язання.
Доставка курєром (для Одеси), транспортними компаніями Автолюкс, Ін-Тайм, Нічний Експрес та ін., Укрпоштою.
Оплата через банківський рахунок.
Система знижок.
За рукоделием – вишивка хрестиком, друкований хрест, гладь, гобелени, часткова вишивка, вишивка бісером, вишивка стрічками, килимова техніка, аксесуари, тканини для вишивки, нитки, бісер, станки та пяльця, тримачі для пано, шкатулки, схеми, література.
Мінімальна сума замовлення – 50,00 грн.
Доставка курєром по Києву, Укрпоштою, транспортними компаніями «Автолюкс», «Нічний експрес».
Оплата готівкою (для Києва), післяоплата при отриманні поштою (для України), через розрахунковий рахунок (для України), бінківські перекази, поштові електронні перекази, через платіжні системи Інтернет WebMoney, ЯндексДеньги, RUpay.
Система знижок.

Зроби Сам(а) – товари для скрапбукінгу (машинки та аксесуари, альбоми та заготовки, брадси, люверси, ґудзики, висічки, гарячий ембосінг, глітер та пудри, декоративні квіти та стрічки, заготовки для листівок, інструменти, клейкі матеріали, наклейки та натирки, олівці та маркери, папір та картон, пластика, трафарети, фігурні дироколи, штампи).
Доставка кур’єром, Укрпоштою, транспортними компаніями «Нова Пошта», «Автолюкс», «Гюнсел».
Оплата кредитною карткою через систему LiqPay, оплата через банк, післяоплата при отриманні поштою, за допомогою системи WebMoney, Western Union, Money Gram.

Калейдоскоп вышивки -              товари для вишивки хрестиком, гладдю, гобеленів, килимової техніки, вишивки бісером, набори для виробів з бісеру, для малювання, образи, фарби, товари для скрапбукінгу, нитки, тканина, аксесуари, друкована продукція.
Доставка курєром або самовивіз (для Києва), Укрпоштою, транспортною компанією «Автолюкс», міжнародна доставка за допомогою компаній експрес-доставки DHL, UPS, FedEX, TNT та ін.
Оплата готівкою (для Києва), через банківський переказ, на безготівковий рахунок, післяоплата при отриманні поштою (для України).
Система знижок.

Клубок.in.ua – нитки для в’язання, спиці, гачки, готові в’язані речі.
Доставка Укрпоштою.
Оплата банківський переказ, післяоплата.
Система знижок.

Милые штучки – силіконові форми, товари для фелтінгу, декупажу, миловаріння та виготовлення свічок, фурнітура для біжутерії, фігурні дироколи, пластика, декоративні елементи (ґудзики, термонаклейки, стікери, паєтки та ін.), папір, альбоми, фарби, штампи, стрічки, тканини, товари для виготовлення іграшок, бісер, муліне, природні матеріали (мушлі, мох, рафія, сизаль та ін.)
Мінімальна сума замовлення – 100,00 грн. (30-го числа кожного місяця мінімальна сума змовлення не лімітована)
Доставка кур’єром та самовивіз (для Одеси), по Україні - Укрпоштою, транспортними компаніями «Автолюкс», «Нова Пошта», «Ін-тайм», «Гюнсел» або «Делівері».
Оплата через банк або післяоплата при отриманні поштою (замовлення від 500,00 грн – лише передоплата).
Система знижок.

Мир вышивки – канва, муліне, аксесуари, п’яльця, станки, q-snaps, набори для вишивки, бісер та набори MILL HILL, серветки, скатертини, рушники, сорочки, предмети з місцем для вишивки, образи з бісеру, набори для малювання по номерах, стрічки, карти кольорів, журнали, каталоги виробників.
Доставка курєром або само вивіз (для Харкова), поштою (для України та країн СНД), транспортними компаніями «Автолюкс», «Нічний експрес», САТ.
Оплата готівкою (для Харкова), післяоплата при отриманні поштою (для України), банківський переказ.

Мир рукоделия –  набори для вишивки (хрестик, гладь, гобелен), схеми для вишивки, муліне, канва, аксесуари – голки, п’яльця, системи зберігання ниток, ножиці; набори з бісероплетіння та вишивки бісером, бісер та прикраси від Mill Hill, декоративні ґудзики; ручки для сумок, аксесуари для шиття; матеріали та аксесуари для роботи у техніці декупажу, батику, декорування скла та кераміки, набори  та матеріали (пластика, пластилін) для ліпки; набори для малювання, олівці, фарби; книги та журнали з рукоділля та малювання.
Доставка кур’єром по Києву, поштою по Україні, в країни СНД та дальнього зарубіжжя.
Оплата готівкою (для Києва), післяплата  при отримання поштою (для України), банківський переказ (для України), система платежів RUpay (для Росії та інших країн).
Система знижок.

Моток.com.ua - нитки для вязання, спиці та гачки, нитки для вишивання, схеми для вишивки, набори для вишивки та плетіння килимків, набори для вишивання бісером та для бісероплетіння, бісер, рамки, аксесуари, скриньки, книги по рукоділлю, електротовари.
Доставка Укрпоштою.
Оплата після отримання на пошті.

Муркины рукоделки – набори для вишивки, нитки та тканина для вишивки, вишиті картини, станки та рамки.
Доставка кур’єром (для Дніпропетровська), Укрпоштою, транспортною компанію Нова Пошта.
Оплата банківським переказом, через службу Контакт (для СНД).

На досуге – пряжа для в’язання, набори та тканина для вишивки, бісер, вовна для фелтінгу, аксесуари для рукоділля, вязаня на замовлення.
Доставка до станції метро пр. Гагаріна (для Харкова), Укрпоштою, транспортною компанією «Автолюкс».
Оплата готівкою (для Харкова), банківський переказ.

Настуня - набори для вишивання хрестиком та бісером, тканини, мереживо, п’яльця, рамки, рушники, сорочки, скатертини, серветки, канва з малюнком, схеми для вишивки, журнали.
Мінімальна сума замовлення – 20,00 грн.
Здійснюють доставку лише на території України.

Панночка – товари для вишивки хрестиком, бісером, гладдю, стрічками, у техніці гобелен, для вишивки на канві з малюнком, у змішаній техніці, часткова вишивка, набори для рукоділля з бісеру, килимова техніка, сорочки, рушники, скатертини, аксесуари для вишивки, в’язання, бісероплетіння, шкатулки, станки, рами, п’яльця, друкована продукція, готові роботи.
Доставка Укрпоштою, транспортними компаніями «Автолюкс», «Ін-тайм», «Нова пошта», міжнародна доставка.
Оплата на картку Приватбанку, післяоплата при отриманні поштою (для України), системами "Контакт", "Мігом", "Юністрім"
Система знижок.

Прялка – нитки для в’язання, гачки, спиці, аксесуари.
Доставка Укрпоштою, транспортною компанією Ін-Тайм.
Оплата через банківський переказ, платіжну систему WebMoney, післяоплата при отриманні поштою.

Руслан – набори та аксесуари для вишивки, тканина, п’яльця, канва з малюнком, література з вишивки, лупи, нитки для ручної та машинної вишивки, пластикова канва, рами, шкатулки, бісер та набори з бісеру, товари для в’язання та шиття, ножиці, дорожні набори, набори для виготовлення іграшок, термоаплікації.
Мінімальна сума замовленя – 100,00 грн.
Доставка курєром  по Києву, Укрпоштою (післяоплата).
Система знижок. Співпраця із гуртовими покупцями.

Чаривна штучка – станки для вишивки, планшети для схем, закрутки для п’ялець, рамки-пяльця з дерева та пластику, органайзери для голок, муліне та бісеру, голки, набори для вишивки, вишиті картини.
Доставка поштою та транспортними компаніями.
Оплата через карту Приватбанку, поштовий чи електронний переказ, через розрахунковий рахунок (для України); грошові перекази Контакт, Юністрім та інші (для країн СНД).

Можливо Ви можете поділитися адресами ще якихось і-нет крамничок, із задоволенням доповню пост.
У наступному пості спробую зробити підбірку закордонних і-нет магазинів, які роблять доставку до України. 

13 коментарів:

одувАнчик сказав...

ого, дякую за статтю!!! пригодиться;) я ще знаю такий магазинчик: http://madamscrap.com.ua.Хоча купувала поки що в JennyArt та Зроби Сам(а).

Марина сказав...

Дякую за посилання, зараз погляну і додам.

Владимир сказав...

А вот Интерестный магазинчикгде можно атласной ленты купить и не только:

http://avstyle.com.ua/

Марина сказав...

Дякую, подивлюся.

Анонім сказав...

Отредактируйте, пожалуйста, информацию о Милых Штучках - каждый месяц 30 числа нет минимальной суммы заказа.

Марина сказав...

@Анонім
Ок! Дописала.

Анонім сказав...

Добрый день!

Вас приветствует компания «Краса і Творчість». Представляем Вашему вниманию нашу продукцию :

– наборы для вышивания бисером (Чехия);

– наборы для вышивания ниткой (DMC) ;

которые подарят приятные минуты времяпровождения и создадут эксклюзивный интерьер в вашем помещении.

Подробную информацию о нас, а также ознакомиться с нашим ассортиментом продукции Вы сможете найти на нашем сайте www.kitstitch.com

Для наших покупателей действуют выгодные условия сотрудничества, а также индивидуальный подход к каждому клиенту.

Всегда рады Вам!
тел.(057)343-23-97
+38098-791-76-28
+38093-507-47-33
e-mail: kit_sklad@mail.ru
skype: kitopt82
www.kitstitch.com

Оксана сказав...

Марина, а посмотрите, пожалуйста, http://iris-crafts.livejournal.com/ :) мне там нравится

Українські товари сказав...

А ось що ми намагаємося зробити http://www.ukrgoods.com/. Збираємо майстринь з їх чудовими роботами та викладаємо у мережу, щоб хоббі приносило їм якусь копійчинку )

Анонім сказав...

класний сайт.обовязково щось замовлю для вязання

Анонім сказав...

А ще ось popelyushka.com.ua-- відкрився ніби недавно, але вже довго замовляла їх товари на їх сторіночці Вконтакті ( https://vk.com/tovary.rukodillya), досвід позитивний, товар якісний, і відношення--як до рідних)) Дуже приємно) Рекомендую.

Владлена сказав...

По суті бісерне вишивання давенний промисел надавший крила культурі не тільки України, а своєрідністтю вишиванок та визерунків кожній національній родині у всьому світові, але найкраща все таки наша українська вишиванка, і займаються бісером дуже багато людей і сама займаюся, зараз набір для вишивання бісером є мабуть у кожної дівчини.

Марта сказав...

ось ще цікавий сайт для рукодільниць https://biser0k.com.ua/uk/68-bluzki-domotkane

Дописати коментар